O nama

Affidea

Affidea je vodeći evropski pružatelj medicinskih usluga naprednog dijagnostičkog snimanja, ambulantne i onkološke pomoći s jedinstvenom mrežom od 315 centara u 15 država. Sa sjedištem u Amsterdamu, dio je velike grupacije u švajcarskom vlasništvu koja ima dugogodišnje iskustvo i istaknutu istoriju u području zdravstvene zaštite. Vodeći medicinski stručnjaci upravljaju uslugama i svojim pacijentima osiguravaju primjerenu i personaliziranu zaštitu.

Affidea u Evropi

0 Affidea centar / / Centri
0 Broj zaposlenih
0 Zemlje
0 Broj tretmana
0 Oprema
0 Broj tretmana / Broj pacijenata godišnje

Affidea – IMC Banja Luka

IMC Banja Luka je jedini Centar za radioterapiju u Republici Srpskoj u kojem se pružaju tehnološki visokosofisticirane usluge radioterapije i brahiterapije za onkološke bolesnike.

1 Affidea centar / / Centri
41 Broj zaposlenih
8 Doktori
1800 Broj tretmana

Kvalitet

Affidea posvećuje veliku pažnju izvrsnosti koja je osnova naše korporativne kulture.

Centar ima ISO 9001:2015 certifikat kvaliteta kao i status certifikovane ustanove koja ispunjava standarde sigurnosti u procesu pružanja zdravstvene zaštite.

Kvaliteta

 

Misija

Affidea pruža pristup savremenim metodama liječenja s dokazanim medicinskim rezultatima, a pacijent na kraju liječenja ima pozitivno iskustvo.

Vizija

Naša vizija je biti najveći i najpriznatiji pružalac usluga radiološkog imidžinga i medicinskih usluga u Evropi i šire.

Affidea je vjerna najvišim etičkim standardima. Time pokazujemo našu posvećenost dobrobiti naših pacijenata, kolega, partnera i društva u cjelosti.

Naš kodeks ponašanja

Mi u Affidei vjerujemo da ne postoji ništa važnije od zdravlja. U svemu što radimo, težimo nuditi pristup zdravstvenoj njezi koju odlikuje empatija pružatelja i koja je izgrađena na profesionalnom povjerenju, s inovacijom kao njezinim glavnim pokretačem.

Vjerujemo da svijetu treba brži, bolji i povoljniji pristup visokokvalitetnoj medicinskoj usluzi. Tome doprinosimo osiguravajući kliničku izvrsnost, koristeći inovativne medicinske i digitalne tehnologije te pozitivno iskustvo svojim pacijentima uz fokus na stalno unapređenje.

Posvećeni smo zdravlju

i posvećeni smo ljudima

jer ništa nije važnije od zdravlja

IMC Banja Luka je jedini Centar za radioterapiju u Republici Srpskoj u kojem se pružaju tehnološki visokosofisticirane usluge radioterapije i brahiterapije za onkološke bolesnike. IMC Banja Luka je i referentna zdravstvena ustanova na nivou Republike Srpske za djelatnosti koje obavlja i naučna baza za Medicinski fakultet i Medicinsku školu.

Poslovanje IMC Banja Luka se u najvećem dijelu odnosi na obavljanje zdravstvenih usluga za potrebe osiguranika Fonda zdravstvenog osiguranja Republike Srpske. U Centru je takođe omogućeno i liječenje privatnih pacijenata iz zemlje i iz regiona.

Posebnu ulogu u našem sistemu ima uspostavljanje kvaliteta i poslovanja prema standardima koje propisuje kvalitet, a koji se kontinuirano razvija i u tom procesu učestvuju svi zaposleni. Mi održavamo kulturu otvorene komunikacije, poštenja i transparentnosti prema zajednici u težnji da zajedno ostvarimo zdravo, sigurno i ugodno okruženje. Poboljšanje kvaliteta najviše se oslanja na stavove i ponašanje svih zaposlenih u ustanovi, stoga su kontinuirana edukacija i adekvatan pristup pacijentu naši osnovni zadaci.

 

Manifest naše kompanije i ustanove:

Ništa nije važnije od zdravlja.

Zato ljudi trebaju zdravstvene stručnjake koji znaju što rade

i, što je možda još važnije, kojima je bitno ono šta rade.

Pacijenti vjeruju i oslanjaju se na njihove doktore.

Doktori vjeruju i oslanjaju se na nas.

Ne možemo izdati ovo.

Ikad.

Tehnologija danas čini više za zdravlje nego ikada prije.

I tehnologija će učiniti još više za zdravlje sutra.

Nastojimo pružiti najbolju tehnologiju – danas i sutra.

Tražimo najbolje medicinske stručnjake. Razvijamo ih.

Postavljamo najviše standarde i postupke kako bismo osigurali da tehnologiju koristimo sigurno, efektivno i efikasno.

Mi razmjenjujemo najbolje prakse kroz našu opsežnu globalnu mrežu i afilijacije.

Želimo biti najbolji u onome što radimo.

Stalno.

Nama je bitno kako se pacijenti osjećaju.

Zato svakom posjetu učinimo što je moguće prijatnijom.

Pacijenti zaslužuju znati šta radimo, kako to radimo i, najvažnije, zašto to činimo.

Podijelimo svoje znanje.

Imamo strast prema očuvanju zdravlju.

Imamo suosjećajanje prema ljudima.

Jer ništa nije važnije od zdravlja.

 

*Naše ime, affidea, odražava osnovne vrijednosti po kojima radimo: afinitet s doktorima i pacijentima, povjerenje i vjernost u svemu što radimo i stalni napredak kroz nove ideje i inovacije.